Dificultat: fàcil
Ingredients
- 1 l. de Llet
- 80 g. de Farina
- 1 Tros de mantega
- Nou moscada al gust
- Sal
Preparació
Del litre de llet en separes un got i desfàs la farina amb l’ajuda d’una cullera (o bé del túrmix), la resta de llet la poses al foc junt amb la mantega, la sal i la nou moscada.
Quan vegis que comença a bullir hi tires la farina desfeta i vas remenant fins que torni a bullir, poses el foc lent i ho deixes uns 10 minuts tot remenant de tant en tant.
posa mes salses home dona que amb tan poques salses no anem a parar en lloc
[…] una beixamel i en poses una cullerada al fons de la plàtera i vas alternant plaques de lasanya i farcit, i al […]
[…] Bullim les plaques segons instruccions i ja podem farcir els canelons. Ho emplatem, posem la salsa beixamel, el formatge ratllat i ja es pot […]
[…] vegada cuita l’escorrem, preparem una salsa beixamel, la posem per sobre la coliflor, la cobrim de formatge ratllat i la […]
[…] amb aigua i passarem a muntar la lasanya. Al fons del plat o plàtera posarem una cullerada de beixamel, a sobre les plaques i ho anirem cobrint amb els espinacs, alternant una capa de plaques i una de […]
[…] Salsa beixamel […]
[…] 300 g. Beixamel […]
[…] Nata líquida o beixamel […]
[…] refreda bullirem les plaques dels canalons i a continuació ja els podem enrotllar, els cobrim amb beixamel i formatge ratllat i els […]
[…] Salsa beixamel | Bon Plat per fer a casa […]
[…] Salsa beixamel […]
[…] Salsa beixamel […]