Entrecot amb salsa de bolets

Entrecot amb salsa de bolets

Entrecot amb salsa de bolets

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 1 Entrecot
  • Xampinyons o altres bolets
  • 250 ml. Nata líquida
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Salpebrem l’entrecot i el coem a la paella amb una mica d’oli 2 minuts per cada costat a foc fort, baixem el foc i deixem que es faci una mica més a foc suau, el retirem i el reservem.

Amb el mateix oli, courem els xampinyons que prèviament haurem rentat i laminat (els bolets es couen molt aviat). A continuació afegirem la crema de llet deixant que bulli tot junt fins que espesseixi, en l’últim moment hi ficarem l’entrecot i si cal rectificarem la sal.

I també hauries de tastar...
  • Salpebreu el entrecots i els poseu a la paella junt amb la mantega i l'oli. Ho deixeu coure uns minuts per cada costat fins que quedi al vostre gust. Retireu, lamineu i reserveu els entrecots....

  • En una paella amb l'oli i la mantega saltejarem els entrecots al punt que més ens agradi, els retirarem i reservarem....

  • Salpebrem els entrecots, i junt amb l'oli i la mantega deixem que es coguin al punt....

  • Rentarem bé els bolets, els tallarem a trossos i els saltejarem durant 3 minuts junt amb l'oli, l'all trinxat i un polsim de sal....

  • Afegirem els bolets, salpebrarem i els sofregirem 5 minuts més. Li espolsarem el julivert picat donant-li un parell de voltes, a continuació hi posarem la nata líquida deixant que bulli tot junt uns...

Deixa un comentari