Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Talls de morro de bacallà
  • Farina
  • Oli

Preparació

Podeu comprar el morro de bacallà i posar-lo amb un tupper amb aigua que el cobreixi a la nevera. El deixeu amb la mateixa aigua 3 o 4 dies, després li anéu canviant l’aigua cada 12 hores un parell de dies més. L’escorreu bé i l’assequeu amb un paper (també es pot fer amb bacallà congelat al punt de sal sense necessitat de dessalar-lo).

Enfarineu el bacallà i el fregiu amb molt d’oli per tal que no quedi ressec i ho ajunteu amb la samfaina.

I també hauries de tastar...
  • Enfarinarem i fregirem el bacallà amb abundant oli ben calent, primer per la part de la pell i després per l'altre, i el reservarem....

  • Enfarinem el bacallà, el fregim amb abundant oli procurant que no quedi sec i el reservem....

  • Es tallen els pebrots, les cebes i l'albergínia a troçets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l'oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc....

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

Deixa un comentari