Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://bonplat.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Per mitjà del formulari que es troba en la pàgina de contacte, es recopila la informació indicada en els diferents camps, així com l’adreça ip, data i hora d’accés. Aquesta informació es desa de forma indefinida amb el propòsit del servei al client. Aquestes dades en cap cas s’utilitzen amb finalitats de marketing.

Butlletins

L’eina de butlletins utilitzada en aquesta web desa el correu electrònic del destinatari i certa informació de comportament per generar estadístiques internes i evitar abusos, com ara nombre d’emails oberts o enllaços clicats per als butlletins enviats.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Aquest lloc també incorpora galetes de tercers tant del sistema d’analítiques com al de publicitat. Per més informació visiti la nostra Política de cookies.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Aquesta web utilitza el sistema de google analytics per recopilar dades anònimes de navegació. Per més informació adrecis a https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

Publicitat

Aquesta web utilitza el sistema de publicitat de google adsense, per més informació de les seves polítiques adrecis a https://policies.google.com/technologies/partner-sites.

Amb qui compartim les vostres dades

Les vostres dades personals o de contacte són per ús únic i exclusiu de bonplat.cat, i en cap cas són cedides a tercers sota cap concepte.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Si us doneu d’alta als butlletins, s’emmagatzemarà el vostre correu electrònic fins que en sol·liciteu la baixa.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web, hi heu deixat comentaris o us heu donat d’alta als butlletins, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

Per qualsevol gestió, consulta o aclariment relacionat amb el tractament de les seves dades personal, pot posar-se en contacte amb nosaltres per mitjà del formulari que trobarà a la pàgina de contacte https://bonplat.cat/contacte.

Els comentaris estan tancats.