Ingredients per 6 persones
- 500 g. Salmó
- 18 Plaques de canelons
- 2 Porros
- 3 Pastanagues
- 1 Carbassó
- 1 Ceba
- 200 ml. Nata líquida
- Salsa beixamel
- Formatge ratllat
- Oli, sal i pebre
Preparació
Tallarem totes les verdures ben petites, les salpebrarem i les courem en una paella amb oli a foc suau.
Mentrestant traurem la pell del salmó, el tallarem a trossos petits i l’ajuntarem amb les verdures, ho deixarem coure tot remenant 3 o 4 minuts més i a continuació l’hi posarem la nata líquida, deixarem que continuï la cocció i quan comenci a espessir apagarem el foc i ho reservarem.
Bullirem les plaques i procedirem a muntar la lasanya, començarem posant una capa de plaques, una de farciment, plaques, farciment i per acabar una de plaques.
Per últim ho cobrirem amb la Salsa beixamel i el formatge ratllat i ho gratinarem.