Popets amb picada d’ametlles

Popets amb picada d'ametlles

Popets amb picada d’ametlles

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 o 5 persones

  • 1 Kg. Popets
  • 2 Cebes
  • 250 g. Tomàquet
  • Ametlles torrades
  • 1 Got de vi blanc
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Farem un bon sofregit de ceba i tomàquet.

Quan estigui cuit hi afegirem els popets deixant-ho coure fins que s’hagin begut tot el suc que deixen anar. Aleshores hi posarem un got de vi i continuarem amb la cocció fins que s’hagi evaporat el vi i ho salpebrarem.

Per últim hi posarem la picada i ho farem coure 3 o 4 minuts més tot fent xup xup.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • Posarem la picada a la paella juntament amb els fideus, la sèpia, les gambes i el brou calent, rectificarem la sal si cal, i li espolsarem una mica de julivert picat....

  • Marcarem el rap, el salpebrarem i el courem en una cassola amb oli 2 minuts per cada costat, a continuació afegirem la picada i les gambes, deixant que es cogui a mig foc durant 12-14 minuts. ...

  • Posarem oli en una cassola, farem un tall als llamàntols de dalt a baix per la panxa, deixant que el suc de tallar-los caigui dins la cassola. Els sofregirem pels dos costats fins que canviïn de color...

  • Enfarinarem els talls i els anirem fregint una mica per cada costat, mentre estant farem un sofregit de ceba en una cassola, quan estigui tova hi afegirem el tomàquet, a continuació la vedella, ho cobrirem...

Deixa un comentari