Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 1 Conill
- 4 Patates grosses
- 1 Cabeça d’alls
- 2 Fulles de llorer
- 1 Ramet de farigola
- Vi blanc
- Conyac
- Sal, pebre i oli
Preparació
Preescalfarem el forn a 225º.
Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d’1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d’oli, a sobre hi posarem les patates i els quarts de conill.
Esclafarem els grans d’all amb pell i els afegirem a la plàtera juntament amb el llorer tallat a trossos petits i la farigola esmicolada, ho regarem amb un gotet de vi blanc i un bon raig de conyac.
El deixarem coure durant 1 hora i 30 minuts vigilant que no quedi massa sec, si convé hi podem afegir un raig d’aigua.