Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 3 Ous
  • 125 g. Sucre morè
  • 1 Sobre de llevat
  • 100 g. Mantega
  • 125 g. Farina
  • 175 g. Pastanaga ratllada
  • 1 Culleradeta de cafè de canyella
  • 1 Pessic de sal

Preparació

Preescalfarem el forn a 160º. Per començar batrem els ous amb el sucre ben batuts, tot seguit afegirem el llevat i la resta d’ingredients excepte la farina i ho barrejarem tot amb cura.

A continuació hi posarem la farina tamisada amb moviments suaus. Per últim ho courem al forn durant 1 hora, abans de treure’l el punxarem per comprovar si ja està cuit.

I també hauries de tastar...
  • Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos....

  • Tot seguit untarem un motlle amb una mica d'oli perquè no s'enganxi, l'omplirem amb la massa i li posarem per sobre els trossos de plàtans reservats i els fideus de xocolata....

  • Picarem les galetes fins que quedin desfetes i anirem barrejant tots els ingredients un per un ben barrejat, per últim hi afegirem les clares muntades....

  • Separem els rovells de les clares (les clares les muntarem a punt de neu). Aboquem el sucre amb els rovells i ho treballem bé fins que quedi una pasta...

  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

Deixa un comentari