Fideus perla a la cassola amb verdures

Fideus perla a la cassola amb verdures

Fideus perla a la cassola amb verdures

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 320 g. Fideus perla
  • 2 Pastanagues
  • 1 Carbassó
  • 1/4 Pebrot vermell
  • 1 Porro
  • 1/2 Ceba
  • 10 Xampinyons
  • 50 g. Tomàquet fregit
  • 640 ml. Brou
  • Sal i Oli

Preparació

Pelarem les pastanagues i rentarem tota la resta de verdures. Tallarem el carbassó, les pastanagues, el porro, el pebrot i la ceba a bastonets, i laminarem els xampinyons.

Tot seguit posarem oli que cobreixi el fons de la cassola, i les sofregim una mica a foc lent. Mentrestant escalfarem el brou, i quan les verdures comencin a ser toves hi afegirem els fideus, el brou calent i el tomàquet fregit. El plat estarà llest quan els fideus s’hagin begut el brou.

I també hauries de tastar...
  • Poseu oli a la cassola i sofregiu la costella prèviament salada. Quan estigui rossa hi poseu els alls sencers i pelats, a continuació la ceba tallada petita, i quan aquesta estigui transparent hi afegiu...

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d'anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s'hagi begut...

  • En una paella amb oli començarem sofregint els calçots o ceba, hi anirem afegint la resta de verdures deixant que s'estovin una mica....

  • Enrossiu 3 grans d'all en una cassola amb oli, quan siguin rossos retireu-los i reserveu-los, amb el mateix oli enrossiu els fideus, quan siguin ben daurats avoqueu-hi el brou calent i els alls que heu...

Deixa un comentari