Canelons de carxofa i ceba

Canelons de carxofa i ceba

Canelons de carxofa i ceba

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 6 Plaques de canelons
  • 4 Carxofes
  • 1 Ceba
  • Tomàquet fregit
  • 60 g. Farina
  • 100 ml. Crema de llet
  • Parmesà en pols
  • Sal i oli

Preparació

Començarem per netejar la part dura de les carxofes, les tallarem a quarts i les posarem amb aigua i un polsim de farina perquè no ennegreixin. Tot seguit, tallarem la ceba a quadrets i la sofregirem, quant comenci a estovar-se hi afegirem la carxofa tallada a trossos petits i un polsim de sal, ho deixarem coure tot junt 5 m més i després hi posarem la farina i la crema de llet, deixarem que redueixi tot remenant fins que espesseixi.

Finalment bullirem les plaques de canelons, els farcirem i cobrirem amb el tomàquet fregit i el parmesà i els gratinarem.

Si no teniu crema de llet ho podeu substituir per llet i un tros de mantega.

I també hauries de tastar...
  • A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d'anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s'hagi begut...

  • Esmicolem el bacallà i pelem i tallem les gambes a trossos. Sofregim la ceba i quan sigui tova hi posem el bacallà esmicolat, deixant que es cogui fins que absorbeixi tota l'aigua que va deixant....

  • En una cassola amb oli posem tot el tall junt amb les cebes a trossos, les fulles de llorer i ho salem. Deixarem que cogui una hora i mitja a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb conyac....

  • Treus totes les espines del peix i junt amb les verdures ho xafes tot. Ho poses en una paella amb un tall de mantega i nata líquida, i fas que vagi bullint tot remenant, tot afegint-hi nata fins que quedi...

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

Deixa un comentari