Dificultat: fàcil
Ingredients per 2 persones
- 6 Plaques de canelons
- 4 Carxofes
- 1 Ceba
- Tomàquet fregit
- 60 g. Farina
- 100 ml. Crema de llet
- Parmesà en pols
- Sal i oli
Preparació
Començarem per netejar la part dura de les carxofes, les tallarem a quarts i les posarem amb aigua i un polsim de farina perquè no ennegreixin. Tot seguit, tallarem la ceba a quadrets i la sofregirem, quant comenci a estovar-se hi afegirem la carxofa tallada a trossos petits i un polsim de sal, ho deixarem coure tot junt 5 m més i després hi posarem la farina i la crema de llet, deixarem que redueixi tot remenant fins que espesseixi.
Finalment bullirem les plaques de canelons, els farcirem i cobrirem amb el tomàquet fregit i el parmesà i els gratinarem.
Si no teniu crema de llet ho podeu substituir per llet i un tros de mantega.