Pastís de plàtans amb fideus de xocolata

Pastís de plàtans amb fideus de xocolata

Pastís de plàtans amb fideus de xocolata

Dificultat: fàcil

Ingredients per 6 persones

  • 4 Plàtans
  • 2 Ous
  • 200 g. Farina
  • 40 g. Sucre
  • 1 Sobre de llevat químic
  • 75 g. Fideus de xocolata

Preparació

Preescalfarem el forn a 180º.

Pelarem els plàtans, en tallarem un a trossos petits i el reservarem, els altres els trossejarem i ho triturarem junt amb tota la resta d’ingredients fins que la massa sigui ben fina.

Tot seguit untarem un motlle amb una mica d’oli perquè no s’enganxi, l’omplirem amb la massa i li posarem per sobre els trossos de plàtans reservats i els fideus de xocolata. A continuació ho posarem al forn de 35 a 40 minuts tot comprovant el punt de cocció.

Quan sigui tebi el desemmotllarem i un cop fred ja ens el podem menjar.

I també hauries de tastar...
  • Desfarem la xocolata amb una cullerada d'aigua al microones tenint cura que no es cremi. A part desfarem la mantega durant 30 segons i l'ajuntarem amb la xocolata....

  • Pelarem les pastanagues i rentarem tota la resta de verdures. Tallarem el carbassó, les pastanagues, el porro, el pebrot i la ceba a bastonets, i laminarem els xampinyons....

  • Enrossiu 3 grans d'all en una cassola amb oli, quan siguin rossos retireu-los i reserveu-los, amb el mateix oli enrossiu els fideus, quan siguin ben daurats avoqueu-hi el brou calent i els alls que heu...

  • En una paella o cassola ample amb oli, sofregirem la costella, quan comenci a enrossir hi posarem la sèpia i la melsa, salpebrarem i deixarem que es vagi fent....

  • Remenarem els rovells d'ou junt amb la llet condensada, ho abocarem a la xocolata i també hi afegirem el conyac i les cullerades d'aigua, sempre remenant ben remenat....

Deixa un comentari