Crema de carbassa

Crema de carbassa

Crema de carbassa

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 750 g a 1 Kg Carbassa
  • 1 Ceba
  • 1 Patata
  • Aigua sal i Oli

Preparació

Traurem les llavors, els filaments i la pell de la carbassa.

Pelarem la patata i la ceba i ho trossejarem tot.

Posarem aigua en una olla amb sal i oli i quan bulli hi afegirem totes les verdures. Ho deixarem coure uns 30 minuts, i si ja està tou ho triturarem amb el túrmix.

Perquè quedi més gustosa hi podem afegir uns formatgets o un raig de nata líquida, però com queda deliciós és amb un bon raig de beguda (llet) de soja 😉

I també hauries de tastar...
  • Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos....

  • Tallem i rentem les verdures. Mentrestant posem l'aigua amb sal i oli al foc. Quan bulli hi afegim les verdures deixant-les uns 30 minuts....

  • Quan la llet vulgui arrencar el bull afegirem tots els ingredients tot remenant, i quan espesseixi ho enretirarem del foc....

  • Posarem aigua a escalfar, una vegada arrenqui el bull introduirem el bacallà, i quan torni a bullir el traurem. Els bolets, una vegada escorreguts, els saltejarem amb oli, all i julivert....

  • Netejarem els maduixots, els posarem en recipients ovalats i els cobrirem amb la crema, ens ho podem menjar natural o fred depenent del gust de cadascú....

Deixa un comentari