Dificultat: fàcil
Ingredients
- 3 Ous
- 1 Iogurt amb gust de llimona
- 3 Mides del iogurt de farina
- 2 Mides del iogurt de sucre
- 1/2 Mida del iogurt d’oli
- 1 Sobre de llevadura “royal”
- Anís, sucre i mantega
Preparació
Escalfes el forn a 175º durant 10 minuts.
Poses tots els ingredients en un bol i ho passes pel túrmix fins que quedi tot ben barrejat. Untes el motlle d’uns 25 cm amb una mica de mantega i ho espolses amb farina per tal que no s’enganxi. Hi aboques la pasta i ho poses al forn a mitja alçada.
Ho deixes uns 40 minuts i ho punxes, si veus que l’escuradents surt eixut és que ja està cuit. Quan ho treus del forn hi tires un bon raig d’anís per sobre i tot seguit ho ensucres. Un cop estigui tebi ja ho pots desemmotllar per acabar de deixar-lo refredar.
Si vols hi pots afegir pinyons a la pasta, o poma o d’altres ingredients segons la teva imaginació i inspiració del moment 😉
lola soc la julia la filla de la maricarme m’ha agradat molt la teva pagina, pero es falten mes dolsos
Moltes gràcies per visitar-nos Júlia! Estic d’acord amb tu pel que fa als dolços, i tot i que no ens convenen gaire (…), aviat n’anirem posant més 😉
Aquesta tarda en fare un , i espero que surtí tant bé com el de la foto.
Segur que et surt bé i molt bo.
Una abraçada.
Vaig descobrir aquesta pàgina buscant fer un coc ràpid… i més ràpid i bo que aquest no n’he trobat cap!! Felicitats!!! Crec que ja l’he fet 4 o 5 vegades i el toc d’anís calla per tot!!! Ara en tinc un altre seguint la mateixa recepta però li he posat cacau (no li posaré anísq no crec q combini gaire)!! Ja el tinc al forn!!! Gràcies per compartir la recepta!!!!!
I a tu per donar-nos idees! Segur que ha de quedar boníssim ;P
jo l’he fet (coc)i ma sortit bunissim,espero que poseu mes dolcos i tambe facils de fer,
gracies
Dons gracies pel comentari i sí que surt molt bo, poc a poc ja anem posant mes coses que no son gaire complicades,
Salutacions i fins aviat
Si voleu tambe y podeu afegir pell de llima rallada,,mm keda perfecte!!
Segur que sí que deu quedar bé, la pròxima vegada ho provaré.
Salut i gràcies
ei,molt bones,estic super conten de la recrpte del coc rarip.Moltes grasies i salud
Gràcies a tu pel teu comentari.
Fins aviat.
jo també he fet un coc rápit en mun pare i mos a quedad de fabula jijiji, a i també tinc que dir que ma encantat la
pajina, jo i mun pare ja la tornarem a bisitar .GRACIES UN PETO!
Estic encantada de que us surti tan bé, gràcies per visitar la nostra web.
Ens ha quedat espectucular, molt bona recepta!!!!
Hola, gràcies pel teu comentari, també et quedarà molt bé amb làmines
de poma.
Salutacions.
Ei!! Doncs a mi m’ha quedat molt moreno i s’intueix força dur (sec). Pot ser perquè el forn és d’aire????
Bon dia, es possible ja que la cocció amb aire sempre és més ràpida….torna-ho a provar sense aire, comprova el punt de cocció quan faci uns 35 minuts ha de quedar molt tou i sempre surt dallò més bo.
salut
hola!!! vaig arribar per casualitat a la teua pàgina i ha estat tota una descoberta!! quina recepta més facíl i qui coc més bo que em va sortir!! amb el toc d’anís (jo en vaig posar molt poquet) li dona un punt deliciós!!! Felicitats!
Gràcies pel teu comentari i disculpam no he pogut contestar-te avans.
Salut!!!
Hola! Demá mateix prepararé aquesta meravellosa recepta! Ondia que en sortira de bona! Culleres! Que tan de bo quedi per llepar-se’n els dits! Un cop la tingui preparada demá us il·lustraré amb una magifica i crepidant fotografia! Visca Catalunya!