Barquetes d’endívies amb virutes de pernil

Barquetes d'endívies amb virutes de pernil

Barquetes d’endívies amb virutes de pernil

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Endívies
  • 2 Pastanagues
  • 1/4 Pebrot vermell
  • 1 Ceba tendre
  • 1 Pot de favetes baby amb oli
  • 3 Cogombrets
  • 10 Tàperes

Per la vinagreta

  • 300 ml. Oli
  • 100 ml. Vinagre de Mòdena
  • 10 ml. Salsa de soja
  • Sal i pebre

Preparació

Començarem tallant totes les hortalisses molt petites, escorrerem les favetes i ho barrejarem tot amb la vinagreta deixant-ho macerar 24 hores a la nevera.

A continuació desfullarem les endívies i les reomplirem amb la vinagreta de verduretes. Per últim posarem pel damunt les virutes de pernil i acabarem decorant el plat al nostre gust.

Aquesta vinagreta es guarda varis dies a la nevera.

I també hauries de tastar...
  • Vas alternant trossos de cabdells i d'endívies, al mig hi poses el blat de moro i pel voltant la pastanaga i els maduixots. Ho amaneixes amb sal oli i vinagre i ho pintes amb el balsàmic....

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Tallarem el pernil a trossos petits, els saltejarem amb una mica d'oli a la paella. Hi afegirem les favetes prèviament escorregudes deixant-ho tot junt un parell de minuts i les reservarem....

  • Bullim les mongetes amb força aigua i sal, i les escorrem. Posem oli i mantega en una paella i saltegem el pernil que haurem tallat a trossos petits....

  • Sobre el pernil posarem una capa de pa de motlle, la sucarem bé amb el tomàquet i al damunt hi posarem la truita....

Deixa un comentari