Dificultat: mitjana
Ingredients per 2 persones
- 6 Talls d’ossobuco
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- 2 Pastanagues
- 3 ó 4 Patates
- 1 Cabeça d’alls
- Farina
- 1 Fulla de llorer
- Vi, Conyac
- Oli, sal i pebre
Preparació
Salpebrarem el gall d’indi, l’enfarinarem i el fregirem un minut per cada costat. En la mateixa cassola hi afegirem la ceba, els tomàquets i les pastanagues pelades i tallades a trossos. Ho deixarem coure uns minuts i ho regarem amb un raig de vi i un de conyac.
Pelarem i tallarem les patates, les afegirem a la cassola junt amb els alls i la fulla de llorer, ho cobrirem amb aigua sense passar-nos (si convé n’hi podem afegir més) i ho salpebrarem.
El temps de cocció el marcaran les patates, quan aquestes siguin toves ja serà cuit.