Ossobuco de gall d’indi

Ossobuco de gall d'indi

Ossobuco de gall d’indi

Dificultat: mitjana

Ingredients per 2 persones

  • 6 Talls d’ossobuco
  • 1 Ceba
  • 2 Tomàquets
  • 2 Pastanagues
  • 3 ó 4 Patates
  • 1 Cabeça d’alls
  • Farina
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi, Conyac
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Salpebrarem el gall d’indi, l’enfarinarem i el fregirem un minut per cada costat. En la mateixa cassola hi afegirem la ceba, els tomàquets i les pastanagues pelades i tallades a trossos. Ho deixarem coure uns minuts i ho regarem amb un raig de vi i un de conyac.

Pelarem i tallarem les patates, les afegirem a la cassola junt amb els alls i la fulla de llorer, ho cobrirem amb aigua sense passar-nos (si convé n’hi podem afegir més) i ho salpebrarem.

El temps de cocció el marcaran les patates, quan aquestes siguin toves ja serà cuit.

I també hauries de tastar...
  • A mitja cocció afegim les patates tallades cantelludes i si cal hi afegim més brou. Rectifiquem la sal i mirem si la carn ha quedat tova....

  • Tallarem el gall a trossos i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues i les cebes. Posarem el pollastre en un recipient, junt amb les pastanagues, les cebes i el vi negre i ho deixarem marinar...

  • Cobrirem amb oli el fons d'una plàtera pel forn, salpebrarem el cabrit i el posarem a la plàtera junt amb les verdures, el llorer, el got de vi i un bon raig de conyac....

  • Traurem el plomissol de les cuixes, les passarem per aigua, les salpebrarem i les ficarem en una cassola amb oli a foc alt, 3 minuts per cada costat....

  • Tallarem el conill a 4 parts i el salpebrarem. Pelarem les patates i les tallarem a làmines d'1 centímetre més o menys. Prepararem una plàtera de forn amb el fons d'oli, a sobre hi posarem les patates...

Deixa un comentari