Albergínies amb beixamel

Albergínies amb beixamel

Albergínies amb beixamel

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 a 6 persones

  • 4 Albergínies
  • 4 Talls de pernil
  • 1/2 Kg. Tomàquet fregit
  • Salsa beixamel

Preparació

Tallarem les albergínies al llarg a tires d’un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l’aigua. A continuació les passarem per farina i les fregirem amb abundant oli (millor si teniu fregidora a 170 graus). El tomàquet el fregirem i el pernil el tallarem a trossos petits.

En una plàtera pel forn anirem muntant per aquest ordre: Lamines d’albergínia, tomàquet fregit i pernil. Per últim la beixamel i el formatge ratllat i ja ho podrem gratinar.

I també hauries de tastar...
  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

  • Netegem i tallem la coliflor a trossos petits i la bullim amb abundant aigua amb sal....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la...

  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

Deixa un comentari