Contacte

Des de ben petit que tothom qui ha menjat a casa sempre ha elogiat els plats de la meva mare. Però no va ser fins que vaig créixer una mica, tot menjant a casa d’altre gent o en alguns restaurants, que em vaig adonar de la gran sort que tenia. Cert que en boca d’un fill aquestes paraules perden valor, però estic fart de veure com ma mare escriu les receptes de memòria a tothom que els hi demana, fins i tot en volen el telèfon per si els hi sorgeix algun dubte, i gairebé sempre la truquen després de l’àpat per explicar-li com els hi ha sortit i si ha agradat o no.

Bon Plat neix amb la voluntat de donar a conèixer a tothom aquests fabulosos plats perquè els podeu gaudir en l’escalfor de la vostra llar. Sé que tots els que coneixeu a la Lola ho agraireu, i als que no, us animem a provar-los i a explicar-nos com us ha anat. Només recordeu una cosa, un únic consell, un ingredient que no trobareu escrit en cap recepta però que és inherent a totes elles, l’únic secret per fer un bon plat és fer-lo amb tot l’amor i tota la passió que qualsevol que es consideri amant de la cuina ha de tenir.

Ja només em queda desitjar-vos Bon Profit !

Miquel, fill de la Lola, l’autora d’aquests plats.

Si teniu qualsevol dubte, crítica, suggeriment o elogi, o simplement ens voleu explicar la vostra experiència, si us plau feu-ho deixant un comentari en la recepta adient. Per qualsevol altre tipus de contacte podeu utilitzar el formulari d’aquí a sota, i en cas de ser necessari us respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Gràcies per la vostra visita !

En enviar el formulari, vostè accepta la nostra política de privacitat.

Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Els comentaris estan tancats.