Dificultat: fàcil
Ingredients
- 1 Kg. Carbassa
- 100 g. Formatge fresc light (tipus philadelphia)
- 30 g. Maizena
- 2 Ous
- 1/2 Got de llet desnatada
- 30 g. Sucre
- 1 Pessic de sal
Preparació
Per començar pelarem la carbassa, li traurem les llavors i filaments i la tallarem a trossos.
Ho courem al vapor uns 20 minuts aproximadament fins que estigui tova i la xafarem amb la forquilla. Tot seguit barrejarem el puré de carbassa amb el formatge, la maizena desfeta amb la llet, els rovells d’ou lleugerament batuts, el sucre i la ratlladura de llimona. Per últim muntarem les clares a punt de neu amb un pessic de sal i ho barrejarem tot amb molta cura.
Folrarem un motlle d’uns 24 cm amb paper de forn, hi posarem la barreja i ho courem al forn preescalfat a 180º, de 30 a 40 minuts controlant el punt de cocció.
Ho desemmotllarem i el servirem tebi amb sucre glaç pel damunt.