Dificultat: el·laborada
Ingredients pels creps
- 150 g. Farina
- 300 ml. Llet
- 2 Ous
- 15 g. Mantega
- Sal, pebre i nou moscada
Ingredients pel farcit
- 800 g. Carbassó
- 300 g. Beixamel
- 3 Cullerades de formatge ratllat
- 3 Cullerades de tomàquet fregit
- Sal i oli
Preparació
Per preparar els creps, barrejarem la farina tamisada amb els ous, la llet, la mantega fosa, sal i pebre. Ho passarem per la batedora i el perfumarem amb un polsim de nou moscada i deixarem reposar la massa tapada durant 30 minuts.
Untarem amb mantega una paella antiadherent, una vegada calenta cobrirem el fons amb un cullerot de la massa, quan s’hagi quallat li donarem la volta amb l’ajuda d’una espàtula i la courem per l’altre costat un moment més. Repetirem l’operació fins a acabar la barreja i a mida que les traiem de la paella les posarem l’una sobre l’altre per evitar que es refredin.
Rentarem, tallarem i sofregirem els carbassons amb oli, afegirem la beixamel, el tomàquet i el formatge, salpebrarem i ho repartirem per les creps. Les enrotllarem i les posarem en una plàtera pintades amb mantega fosa. Preescalfarem el forn a 200 graus i les enfornarem durant 15 a 20 minuts.
Quina bona pinta!
[…] els creps i la salsa beixamel (veure receptes clicant als noms […]