Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 4 Ous
- Tonyina amb oli
- 4 Patates
- Olives farcides
- Tronquets de cranc (surimi)
- Moresc dolç
- Salsa maionesa
- Balsàmic de Mòdena
Preparació
Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s’ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una forquilla fins que quedi una pasta tova. Amb una collera vas omplint les clares amb aquest preparat.
Les patates es poden bullir amb pell durant 40 minuts o sense 25 (o es poden reciclar les patates d’alguna verdura on t’hagin sobrat). Talles les patates, les olives i els tronquets de cranc a trossos petits. Ho poses tot junt amb una platera i hi poses els ous a sobre, ho decores amb el balsàmic de Mòdena i el moresc. La maionesa millor servir-la a part perquè cadascú se la posi al seu gust.
Millor deixar-ho a la nevera per servir-ho fresquet.
ja que no posses dolços posa mes amanides que jo les vull provar i pel rejim em van perfectes
Hola Júlia, ja en tenim alguna en marxa, aquest cap de setmana les tindrem apunt.
Fins aviat !
estan tan tantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantantan bo
millor ja n’has posat mes , pero encara en falten mes i mes normaletes i no tan rares
que vovvovvovovovovovovovovovoovvovovo
Si?….sisisisisisisisisisi, es bo de debó.
Adeuuu…..
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm que bo
es tan bo que flipes
Tot és bo quan es fa amb carinyo.
Salut i fins aviat.