Pastissets de cabell d’àngel

Pastissets de cabell d'àngel

Pastissets de cabell d'àngel

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • 5 Gots (mida cigaló) d’oli
  • 1 Got (mida cigaló) de moscatell
  • 1/2 Got (mida cigaló) d’anís
  • 1 Kg. de farina
  • Cabell d’àngel
  • Sucre

Preparació

Es posa l’oli, el moscatell, l’anís i la farina tota de cop, es pasta amb les mans fins que quedi com una plastilina, si cal s’hi afegeix una mica més de farina.

S’agafen trossos de pasta i s’aplanen sobre el marbre, es posa 1 cullerada de cabell d’àngel al mig i es tapa com una empanadilla.

Es posen en una platera al forn fins que estiguin rossos, i en treure’ls s’arrebossen amb sucre.

I també hauries de tastar...
  • Començarem posant tots els ingredients menys la farina i el royal, els remenarem amb les mans tombant sempre cap el mateix costat. Tot seguit hi anirem posant la farina i el royal tot remenant fins que...

  • Poses tots els ingredients en un bol i ho passes pel túrmix fins que quedi tot ben barrejat. Untes el motlle d'uns 25 cm amb una mica de mantega i ho espolses amb farina per tal que no s'enganxi....

  • Posem els rovells en un vol (els ingredients s'han d'anar posant a poc a poc i remenant-ho). Primer hi tirem el sucre, seguit de la llet, l'oli i l'anís, la llimona ratllada, la farina, el sobre de royal...

  • Excepte la matafaluga, els pinyons i l'anís, posarem la resta d'ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga....

  • quan bull es treu la llimona i es tira tota la farina de cop, s'aparta del foc i es remena ràpidament amb una espàtula fins que la pasta quedi molt fina, després es torna a posar al foc remenant sense...

Deixa un comentari