Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 4 Ous
- Tonyina amb oli
- 4 Patates
- Olives farcides
- Tronquets de cranc (surimi)
- Moresc dolç
- Salsa maionesa
- Balsàmic de Mòdena
Preparació
Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s’ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una forquilla fins que quedi una pasta tova. Amb una collera vas omplint les clares amb aquest preparat.
Les patates es poden bullir amb pell durant 40 minuts o sense 25 (o es poden reciclar les patates d’alguna verdura on t’hagin sobrat). Talles les patates, les olives i els tronquets de cranc a trossos petits. Ho poses tot junt amb una platera i hi poses els ous a sobre, ho decores amb el balsàmic de Mòdena i el moresc. La maionesa millor servir-la a part perquè cadascú se la posi al seu gust.
Millor deixar-ho a la nevera per servir-ho fresquet.