Vol au vents

Vol au vents gules al allet

Vol au vents gules al allet

Dificultat: fàcil

Ingredients

  • Vol au vents
  • Ceba caramel·litzada
  • Pebrot escalivat o samfaina
  • Botifarra negre
  • Formatge de cabra
  • Gules al allet

Preparació

Aquesta recepta va molt bé per preparar aperitius o un pica pica, ja que tots els ingredients els podem tenir fets o comprar-los preparats i només ens faltarà farcir-los.

  • En farcirem de ceba caramel·litzada i a sobre botifarra negre.
  • De pebrot escalivat tallat petit i coberts de formatge de cabra.
  • De gules al allet soles o amb gambetes.

Al moment de servir-ho ho gratinarem al forn fins que es comencin a fondre el formatge i la botifarra.

Ens ho podem menjar tebi o a temperatura ambient.

Vol au vents botifarra i ceba caralel·litzada

Vol au vents botifarra i ceba caralel·litzada

Vol au vents escalivada i formatge de cabra

Vol au vents escalivada i formatge de cabra

I també hauries de tastar...

Deixa un comentari