Dificultat: el·laborada
Ingredients per 4 persones
- 4 Cuetes de rap
- 8 Gambes
- 1 Ceba grossa
- 2 Grans d’all
- 3 Cullerades de tomàquet
- 2 Nyores
- 15 Avellanes
- 15 Ametlles
- 1/2 l. Brou de peix
- Oli, sal i pebre
Preparació
Farem un sofregit amb la ceba, l’all trinxat i el tomàquet. Traurem la pell de les avellanes i ametlles i ho picarem amb el túrmix junt amb el sofregit, la polpa de les nyores prèviament escaldades i 1/4 de litre de brou.
En una cassola gran amb oli courem el rap uns moments pels dos costats, tot seguit afegirem la resta de brou i la picada deixant que bulli uns 5 minuts. A continuació ficarem les gambes i ho deixarem 5 minuts més.
Aquesta recepta és de festa major, de taula ben parada i plats i coberts de diumenge. Enhorabona.
Mare de déu, quin peixarro més bo que us ha eixit!
Fa molt de goig, sí, sí!
😉
Ahir el vaig fer i varen llepar-se els dits
Doncs que bé que et sortís tant bé.
Salutacions.