Amanida de patata, gambes i surimi

Amanida de patata, gambes i surimi

Amanida de patata, gambes i surimi

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 2 Patates
  • 1 Ceba tendre
  • 20 Gambetes
  • 4 Tronquets de surimi
  • 4 Ous durs
  • Olives farcides
  • Maionesa

Preparació

Bullirem les patates amb pell uns 35 minuts. Un cop fredes les pelarem i tallarem a trossos petits, la ceba la tallarem en juliana i ho reservarem.

Bullirem les gambetes amb aigua i sal durant 1 minut, les escorrerem i deixarem que es refredin. Tallarem el surimi, les olives farcides i els ous durs a rodanxes.

Prepararem l’amanida posant primer les patates, sobre la ceba, i després la resta d’ingredients. Deixarem que es refredi a la nevera i ho servirem amb maionesa, o si es vol amb una salsa vinagreta.

I també hauries de tastar...
  • Es bullen els ous 10 minuts i es refreden perquè el cercle del rovell no quedi fosc, es tallen pel mig en vertical, es separen els rovells i s'ajuntent amb la tonyina i la maionesa aixafant-ho amb una...

  • Una vegada les patates siguin fredes les pelarem i tallarem a trossos bastant grossos, ho barrejarem amb la resta d'ingredients i prepararem una salsa amb maionesa i dues cullerades de mostassa, ho tastarem...

  • Anirem tallat-ho tot a trossos petits, les verdures, les olives i els palets de cranc. Afegirem la tonyina i ho amanirem amb sal, una mica (molt poc) de vinagre i força oli. Si us agrada també s'hi pot...

  • Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d'oli i quan es comencen a daurar s'hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets....

  • Bullirem les mongetes verdes, si són rodones millor (també poden ser de pot); les escorrerem i reservarem. Picarem la ceba, el tomàquet, el pebrot i les olives a trossos petits i ho barrejarem amb les...

Deixa un comentari