Dificultat: mitjana
Ingredients
- 1 Full de pasta fresca
- Maduixots
- Llet
- Ous
- Midó
- Canyella
- Llimona
- Sucre
- Aigua
Preparació
Prepararem una crema catalana (veure recepta). I la reservarem. Tallarem els maduixots a làmines i també els reservarem. Escalfarem el forn a 200 graus.
La pasta de full la ratllarem amb la punta d’un ganivet per tal que no s’infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s’hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots tallats. Per últim la pintarem amb gelatina.
Per fer la gelatina posarem el doble d’aigua que de sucre. La farem bullir tot remenant fins que comenci a caramel·litzar-se i ho pintarem mentre encara és calenta.
Mira que bé em va aquesta recepta!
Tenia un bol de maduixes a la nevera i tenia por de que s’em fessin malbé, ara ja sé com utilitzar-les totes de cop!
Moltes gràcies, té pinta de ser deliciós!
Una abraçada!
Salut Montse, me n’alegro de que la meva recepta sigui de la teva utilitat, petonets i fins aviat.
OOOh, quina delicia, el cruixent de la pasta de full i la textura tendre de les maduixes ha de fer un contrast exquisit. Milers de petons, reina.
Bon dia cuina vermella, doncs si que estava deliciós ( les calories també ) …què hi farem!
Salut i una forta abraçada.