Dificultat: fàcil
Ingredients de 4 a 6 persones
- 200 g. Pasta de full
- 4 Pomes golden grosses
- 1 Anou de mantega
- 2 Cullerades de sucre
- Farina
- Almívar
Preparació
Preescalfem el forn a 170-180 graus.
Espolsarem el full amb farina i l’estirarem una mica amb el corró. El posarem sobre una plàtera folrada amb paper del forn, amb un ganivet retallarem el full de forma rectangular i el punxarem amb una forquilla deixant un centímetre per les vores sense punxar.
Pelarem les pomes, les tallarem en 4 trossos, traurem els cors i les tallarem a làmines fines. Les posarem damunt del full deixant lliures les vores sense foradar.
Damunt les pomes hi posarem trossets de mantega i li espolsarem el sucre.
Ho courem al forn durant 20 o 25 minuts, quan sigui ros ho traurem del forn i ho pintarem amb l’almívar.
Per preparar l’almívar es posa al foc el doble d’aigua que de sucre i es deixa reduir fins que quedi com una gelatina.