Guatlles amb xampinyons

Guatlles amb xampinyons

Guatlles amb xampinyons

Dificultat: fàcil

Ingredients per 2 persones

  • 2 Guatlles
  • 1/2 Ceba
  • 16 Xampinyons
  • Cava o vi
  • Tòfona (opcional)
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Salpebrarem les guatlles. Triturarem la ceba. Netejarem i tallarem els xampinyons.

En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi o cava.

Ho deixarem coure fins que redueixi, rectificarem la sal i si convé més suc hi posarem una mica d’aigua. Com que són molt tendres es couen fàcilment.

Una vegada cuites li ratllarem la tòfona per sobre.

I també hauries de tastar...
  • En una cassola amb oli enrossirem les guatlles, quan siguin rosses afegirem els grans de pebre i tot seguit el vi, el vinagre i ho deixarem que s'evapori....

  • Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou....

  • Netejarem els xampinyons, els tallarem a trossos, els salpebrarem i els saltejarem en una paella amb oli, afegirem la farina i poc a poc la llet fins que quedi una pasta....

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines....

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

Deixa un comentari