Croquetes de xampinyons

Croquetes de xampinyons

Croquetes de xampinyons

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 500 g. Xampinyons
  • 1 Patata bullida
  • 50 g. Farina
  • 1/4 l. Llet
  • 1 Ou
  • Pa ratllat
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Netejarem els xampinyons, els tallarem a trossos, els salpebrarem i els saltejarem en una paella amb oli, afegirem la farina i poc a poc la llet fins que quedi una pasta.

Xafarem la patata i també li barrejarem. Tot seguit anirem modelant les croquetes i les arrebossarem amb farina, ou i pa ratllat per aquest ordre i les fregirem amb força oli. Quan les anem traient les deixarem sobre paper absorbent i les servirem calentes.

I també hauries de tastar...
  • Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou....

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines....

  • En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi...

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

  • A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d'anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s'hagi begut...

Deixa un comentari