Dificultat: mitjana
Ingredients de 2 a 4 persones
- 2 Sèpies petites
- 4 Carxofes
- 10 Xampinyons
- 1 Ceba
- 1 Gra d’all
- 1 Fulla de llorer
- Vi blanc
- Oli, sal i pebre
Preparació
Netejarem la sèpia i la tallarem a trossos petits, i la posarem a coure en una cassola amb oli junt amb la ceba tallada, el gra d’all trinxat, la fulla de llorer i un bon raig de vi blanc. Ho salpebrarem i ho deixarem coure a foc suau.
Mentrestant netejarem els xampinyons i els tallarem a octaus, netejarem les carxofes traient les parts dures i fent-les a trossos petits.
Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou.
que senzill i que bo que ha d’estar….
Hola, gràcies pel teu comentari animat a fer-lo,ja que es molt senzill…siau
Boníssim, boníssim, boníssim!!!!