Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia

Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia

Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia

Dificultat: mitjana

Ingredients de 2 a 4 persones

  • 2 Sèpies petites
  • 4 Carxofes
  • 10 Xampinyons
  • 1 Ceba
  • 1 Gra d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • Vi blanc
  • Oli, sal i pebre

Preparació

Netejarem la sèpia i la tallarem a trossos petits, i la posarem a coure en una cassola amb oli junt amb la ceba tallada, el gra d’all trinxat, la fulla de llorer i un bon raig de vi blanc. Ho salpebrarem i ho deixarem coure a foc suau.

Mentrestant netejarem els xampinyons i els tallarem a octaus, netejarem les carxofes traient les parts dures i fent-les a trossos petits.

Com que les sèpies són tendres no els hi cal gaire cocció, les anirem punxant i quan comencin a estovar-se incorporarem els xampinyons i les carxofes deixant-ho tot junt fins que sigui tou.

I també hauries de tastar...
  • Netejarem i tallarem els calamars a rodanxes, els posarem amb oli en una cassola junt amb la fulla de llorer i la ceba tallada en juliana, ho salpebrarem i ho regarem amb 1/2 got de vi blanc deixant que...

  • A continuació la carxofa i els xampinyons fins que comencin a estovar-se, seguidament el tomàquet, un polsim de sal i un d'anou moscada, els fideus i el brou. Ho deixem que bulli fins que s'hagi begut...

  • En cassola amb oli que cobreixi el fons hi poses les sèpies junt amb la ceba, la fulla de llorer, el got de vi blanc, sal i pebre i ho deixes que es cogui a foc suau....

  • El bacallà l'esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s'hagi begut l'aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l'arròs...

  • En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi...

3 Responses to “Cassoleta de carxofes, xampinyons i sèpia”

  1. anirac ha dit:

    que senzill i que bo que ha d’estar….

  2. lola ha dit:

    Boníssim, boníssim, boníssim!!!!

Deixa un comentari