Guatlles a la vinagreta

Guatlles a la vinagreta

Guatlles a la vinagreta

Dificultat: Mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 4 Guatlles
  • 1 Ceba
  • 8 Grans d’all
  • 12 Grans de pebre negre amb gra
  • 2 Pastanagues
  • 2 Tomacons
  • 12 Tàperes
  • 8 Cogombrets amb vinagre
  • 1 All porro
  • 1 Ramet de farigola
  • 1 Fulla de llorer
  • 50 ml. Vinagre
  • 50 ml. Vi blanc
  • 100 ml. Aigua
  • Sal i oli

Preparació

Traurem el plomissol de les guatlles, les tallarem a quarts i les salarem.

Les verdures, les pelarem, trossejarem i saltejarem al dente.

En una cassola amb oli enrossirem les guatlles, quan siguin rosses afegirem els grans de pebre i tot seguit el vi, el vinagre i ho deixarem que s’evapori. Afegirem la resta de les verdures, la farigola, el llorer, l’aigua i un polsim de sal.

Ho courem a foc suau durant 45 minuts o fins que sigui tou.

I també hauries de tastar...
  • En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi...

  • Tallarem totes les verdures molt petites i les barrejarem amb l'oli, el vinagre, la soja, les favetes i ho salpebrarem. Aquesta vinagreta queda millor si es deixa reposar o es prepara d'un dia per l'altre....

  • Tallarem el gall a trossos i el salpebrarem. Pelarem i tallarem les pastanagues i les cebes. Posarem el pollastre en un recipient, junt amb les pastanagues, les cebes i el vi negre i ho deixarem marinar...

  • Començarem tallant totes les hortalisses molt petites, escorrerem les favetes i ho barrejarem tot amb la vinagreta deixant-ho macerar 24 hores a la nevera....

  • Trossejarem el conill, tallarem la cansalada a trossos petits com també els tomacons, i la ceba a juliana. Ho posarem tot amb cru en una cassola al foc junt amb la cabeça d'alls, el llorer, la farigola,...

Deixa un comentari