Cigrons amb xampinyons

Cigrons amb xampinyons

Cigrons amb xampinyons

Dificultat: fàcil

Ingredients per 3 persones

  • 1 Pot de cigrons cuits
  • 1 Bandeja de xampinyons
  • 1 Ceba
  • 1 Got de cervesa
  • Oli i sal

Preparació

Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l’oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc.

Quan ja han reduït els xampinyons s’hi afegeix la cervesa, i als 3 o 4 minuts els cigrons escorreguts. Es deixa bullir tot junt 5 minuts més i ja es pot servir.

I també hauries de tastar...
  • Es posen els cigrons amb l'oli a la paella, es deixen un parell de minuts i s'hi afegeixen els espinacs, es sala i es tapa....

  • En una cassola amb una mica d'oli es fregeix la ceba tallada petita, quan comença a enrossir hi afegim el tomàquet fregit i tot seguit els cigrons escorreguts....

  • En una cassola amb oli, enrossirem les guatlles pels dos costats, a continuació afegirem la ceba i ho deixarem a foc suau que vagi suant. Tot seguit posarem els xampinyons i als 5 minuts un gotet de vi...

  • Bullirem els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i els escorrerem prement-los bé fins que no surti gens de suc...

  • Netejarem els xampinyons, els laminarem i els reservarem. Tallarem el formatge a làmines fines....

Deixa un comentari