Tallarines amb tòfona i parmesà

Tallarines amb tòfona i parmesà

Tallarines amb tòfona i parmesà

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 400 g. Tallarines
  • 150 g. Parmesà ratllat
  • Tòfona negra
  • 1 Carcassa de pollastre
  • Herbes pel caldo
  • Oli d’oliva i sal

Preparació

Prepararem un brou suau amb el pollastre i les herbes. El deixarem bullir 45 minuts i el colarem. Tornarem a posar el caldo al foc i hi bullirem les tallarines durant 10 minuts, les traurem del brou i les reservarem.

En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d’oli d’oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi ajuntarem les tallarines deixant que cogui tot junt fins que quedi casi sense suc (de 5 a 8 minuts aproximadament).

Quan les anem a servir hi ratllarem tòfona per sobre com també formatge parmesà.

Aquest plat és deliciós i es menja acabat de fer ben calent.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem el porro petit, el sofregirem i hi afegirem l'arròs i la tòfona laminada, li donarem un parell de voltes i li posarem el got de vi blanc. ...

  • Prepararem la salsa al pesto (veure recepta) o la podem comprar ja preparada, i la barrejarem amb la pasta. La posarem un altre vegada al foc i li donarem un parell de voltes perquè s'escalfi....

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

  • En una plàtera pel forn posarem oli, les cuixetes i totes les verdures excepte la tòfona, ho taparem amb paper d'alumini i deixarem que es cogui durant 1 hora i mitja....

  • A continuació tireu-hi l'arròs i remeneu-lo durant 2 o 3 minuts per sofregir-lo una mica. Després afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s'evapori tot remenant. Avoqueu-hi un cullerot de brou bullint i...

Deixa un comentari