Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Tallarines
- 150 g. Parmesà ratllat
- Tòfona negra
- 1 Carcassa de pollastre
- Herbes pel caldo
- Oli d’oliva i sal
Preparació
Prepararem un brou suau amb el pollastre i les herbes. El deixarem bullir 45 minuts i el colarem. Tornarem a posar el caldo al foc i hi bullirem les tallarines durant 10 minuts, les traurem del brou i les reservarem.
En un recipient a part hi posarem 5 o 6 cullerots de brou, esperarem que comenci a bullir, afegirem un bon raig d’oli d’oliva, la tòfona ratllada i el formatge parmesà. Quan faci 5 minuts que bulli hi ajuntarem les tallarines deixant que cogui tot junt fins que quedi casi sense suc (de 5 a 8 minuts aproximadament).
Quan les anem a servir hi ratllarem tòfona per sobre com també formatge parmesà.
Aquest plat és deliciós i es menja acabat de fer ben calent.