Llom a la cervesa

Llom a la cervesa

Llom a la cervesa

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 16 Talls de llom
  • 1/2 Kg. Xampinyons
  • 1 Ceba grossa
  • 1/5 l. Cervesa
  • 1 Raig de vi negre
  • Farina, sal i oli

Preparació

Enfarinarem els talls de llom que ja haurem salat, els fregirem una mica per cada costat i els reservarem.

Tallarem la ceba en juliana, rentarem i laminarem els xampinyons.

Posarem oli en una cassola sofregint la ceba, quan es comenci a estovar afegirem els xampinyons deixant que treguin el seu suc posant-hi un polsim de sal, a continuació hi ajuntarem el llom, la cervesa i el vi deixant que bulli 1 hora a foc suau o fins que estigui tou. Ho tastarem i si cal rectificarem la sal.

I també hauries de tastar...
  • Tallem totes les verdures petites i junt amb l'oli ho posem en una cassola, ho deixem estovar i a continuació hi afegim la vedella, la salem i ho reguem amb el Whisky....

  • Es talla la ceba en juliana, es renten els xampinyons i es laminen, es posa tot junt amb l'oli i la sal en una cassola i es deixa coure a poc a poc....

  • Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l'aigua; a continuació posarem les patates tot remenant....

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s'hagi begut l'aigua el sofregirem tot remenant fins que s'hagi desfet...

Deixa un comentari