Caldereta de porc senglar

Caldereta de porc senglar

Caldereta de porc senglar

Dificultat: mitjana

Ingredients

  • 1 Kg. Porc senglar amb os
  • 1 Ceba grossa
  • 4 Tomacons
  • 3 Grans d’all
  • 2 Fulles llorer
  • 1 Branca canyella
  • Pebre blanc
  • 3/4 l.Vi blanc
  • 1 Got d’aigua
  • Sal i oli

Preparació

En una cassola farem un sofregit de ceba i tomàquet, afegirem el senglar que haurem tallat prèviament, deixant que s’enrosseixi una mica. A continuació el vi blanc, l’aigua, la fulla de llorer, la canyella, els grans d’all pelats i ho salpebrarem tot.

Deixarem que es cogui a foc suau durant 2 hores aproximadament, comprovarem si ja està tou o si ho deixem una mica més posant-hi més aigua.

I també hauries de tastar...
  • Un cop marinat l'escorrerem i el posarem en una cassola junt amb l'oli, la sal, el llorer, els alls, aigua i vi negre que el cobreixi i deixarem que es cogui a foc suau durant més o menys 2 hores...

  • Es separen els peus i es passen totes les verdures pel colador premsan-les bé. Es tornen a posar els peus a la cassola junt amb el suc i s'hi afegeix el pot de mongetes....

  • Es salpebren les galtes i es posen en una cassola amb l'oli i s'enrosseixen. Es talla la ceba en Juliana, la pastanaga a palets i els tomacons a trossos...

  • Posarem oli que cobreixi el fons d'una olla exprés i tot seguit els peus de porc, les verdures i la resta d'ingredients excepte les prunes i els pinyons....

  • Retirarem el filet i el deixarem refredar, mentrestant triturarem totes les verdures, si queden massa espesses hi posarem una mica d'aigua....

Deixa un comentari