Dificultat: fàcil
Ingredients
- 6 Ous
- 2 Iogurts
- 6 Mides de iogurt de farina
- 4 Mides de iogurt de sucre
- 1 Mida de iogurt d’oli
- 2 Sobres llevat
- Matafaluga o anís en gra
- 150 g. Pinyons
- Sucre
- Anís
Preparació
Escalfarem el forn a 180 graus. Excepte la matafaluga, els pinyons i l’anís, posarem la resta d’ingredients en un bol i els batrem amb el túrmix, quan estigui la pasta ben fina afegirem la matafaluga.
Forrarem una plàtera amb paper de forn i abocarem el preparat, per sobre anirem posant polsims de sucre i per últim els pinyons.
Ho enfornarem 35 minuts amb el forn encès dalt i baix.
Comprovarem si està cuit punxant-ho amb un escuradents, una vegada el traiem del forn i mentre encara sigui calent ho regarem amb anís, i ho acabarem d’ensucrar.
In truth, immediately i did understand it. But after re-reading I think i comprehend