Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 4 Lloms de bacallà dessalat
- Farina
- 1 Ou
- 2 Grans d’all
- Oli i sal
Preparació
Enfarinem el bacallà, el fregim amb abundant oli procurant que no quedi sec i el reservem.
Preparem l’all i oli traient primer el grill dels alls i els posem en un pot junt amb l’ou sencer i un pessic de sal. Posem oli fins que cobreixi les aspes del túrmix i l’engeguem a potència sense moure’l, quan veiem que es lliga anem afegint oli tot movent-lo amunt o avall. Cobrim els talls de bacallà amb l’all i oli i ho gratinem.
De guarnició hi podem posar patata al caliu, o escalibada, o espàrrecs verds o una mica de cada, al gust de cadascú.
Dir-te que ahir per dinar el vaig fer i va sortir molt bo!
aprofito per dir-te que ara per tal de poder fer el comentari he clicat a bacallà i aquesta recepta no surt, per trobar-la he d’anar a la recepta de bacallà amb samfaina. T’ho dic perquè podria ser que ens perdessim receptes de les teves i jo sóc de les que els caps de setmana consulto el teu bloc per veure que puc fer per dinar.
Gràcies
Hola Mercè, m’alegro que t’hagi agradat 😉
Respecte al que comentes, no pateixis que no en perdràs cap, el que passa és que tenim força receptes amb bacallà, i quan navegues seguint les etiquetes de la dreta no hi caben, però si et fixes a baix de tot tens un enllaç per anar a la següent pàgina (entrades anteriors). D’altra banda també les pots mirar de buscar fent click on posa “Em ve de gust” veuràs que et deixa escriure, i prems la tecla “enter” per buscar. Les cerques són semblans a google, de manera que per trobar frases concretes les has d’entrecomillar, així per exemple pots buscar: bacallà “all i oli”, i et tornarà tots els resultats que continguin la paraula bacallà, i la “frase” “all i oli” exacte. Espero haver-te ajudat. Una abraçada !