Macarrons amb gambetes i surimi a l’all

Macarrons amb gambetes i surimi a l'all

Macarrons amb gambetes i surimi a l'all

Dificultat: fàcil

Ingredients per 4 persones

  • 300 g. Macarrons
  • 16 Gambetes pelades
  • 3 Barretes de surimi
  • 3 Grans d’all
  • 1/2 l. Nata líquida (per muntar)
  • Oli, sal i pebre blanc

Preparació

Es bullen els macarrons segons les instruccions i es reserven. Es pelen els alls i es tallen a làmines, es posen en una paella amb una mica d’oli i quan es comencen a daurar s’hi afegeixen les gambetes i el surimi tallat a trocets. Es salpebre i es salteja un parell de vegades.

Per últim s’afegeix la nata líquida i es deixa qeu bulli tot junt fins que espeseixi. Tot seguit s’ajunta amb els macarrons i ja es pot menjar.

I també hauries de tastar...
  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • Prepararem l'amanida posant primer les patates, sobre la ceba, i després la resta d'ingredients. Deixarem que es refredi a la nevera i ho servirem amb maionesa, o si es vol amb una salsa vinagreta....

  • Es netegen i es tallen a trossos petits totes les verdures. Es posa tot junt amb l'oli en una paella que es vagi fent a poc a poc, quan ja casi està tou s'afegeixen les gambetes, es salpebre i es deixa...

  • Rentarem bé els bolets, els tallarem a trossos i els saltejarem durant 3 minuts junt amb l'oli, l'all trinxat i un polsim de sal....

  • Bullirem els macarrons al dente, els escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els rovellons a trossos....

Deixa un comentari