Tartaleta de crema amb poma

Tartaleta de crema amb poma

Tartaleta de crema amb poma

Dificultat: fàcil

Ingredients

Preparació

Escalfarem el forn a 200 graus. Mentre estant pelarem la poma, la tallarem pel mig en 4 trossos, traurem el cor, la laminarem ben fina i la reservarem.

Prepararem el full, amb la punta d’un ganivet farem una ratlla per tot el voltant i també la ratllarem en diagonal perquè no s’infli, a continuació procedirem a cobrir-la amb crema, i per sobre la poma laminada. Per últim afegirem un polsim de sucre per sobre la poma.

Ficarem el full al forn fins que veiem que la pasta és rossa, una vegada fora del forn el pintarem amb gelatina.

I també hauries de tastar...
  • Un cop fredes, o si us agraden també poden ser tèbies, posarem la crema a sobre la poma, l'ensucrarem i ho cremarem ben cremat amb un cremador...

  • La pasta de full la ratllarem amb la punta d'un ganivet per tal que no s'infli com un globus, i la introduirem al forn fins que sigui rossa. Quan s'hagi refredat la cobrirem amb la crema i els maduixots...

  • Amb un motlle o recipient rodó anirem tallant la pasta en cercles, dins de cada cercle hi posarem una bona cullerada de crema i la tancarem com si fos una mitja lluna. Per sobre hi espolsarem sucre i...

  • Quan la pasta de full sigui rossa la traurem i li posarem una altra capa de crema. Per últim la guarnirem amb les cireres a la cassola....

  • Netejarem els maduixots, els posarem en recipients ovalats i els cobrirem amb la crema, ens ho podem menjar natural o fred depenent del gust de cadascú....

Deixa un comentari