Albergínia farcida

Albergínia farcida

Albergínia farcida (abans de gratinar)

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 3 Albergínies
  • 1 Pebrot
  • 1 Ceba
  • Tomàquet fregit
  • Nata líquida
  • Formatge ratllat
  • Oli i sal

Preparació

Es tallen dues albergínies pel mig de dalt a baix, es buiden i es posen 3 minuts al microones. Mentre estant amb l’altre albergínia, el pebrot i la ceba se’n fa una samfaina amb la qual omplirem les albergínies.

Per fer la salsa es posa la nata líquida amb un raig de tomàquet fregit al foc. Un cop s’hagi reduit la farem servir per omplir el fons del plat, posant-hi les albergínies farcides al damunt i el formatge ratllat per sobre per deixar-ho gratinar un momentet tot junt.

I també hauries de tastar...
  • Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que...

  • Es tallen els pebrots, les cebes i l'albergínia a troçets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l'oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc....

  • Tallarem totes les verdures ben petites, les salarem i les fregirem a foc suau amb bastant d'oli....

  • Tallarem les albergínies al llarg a tires d'un centímetre més o menys, les salarem i les deixarem reposar 10 minuts perquè perdin l'aigua....

  • Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s'hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn....

Deixa un comentari