Dificultat: fàcil
Ingredients per 2 persones
- 1 Albergínia
- Formatges variats al gust
- 2 Tomàquets madurs
- Oli, sal i pebre
Preparació
Partirem l’albergínia pel mig de dalt a baix, li farem un enreixat amb la punta d’un ganivet procurant de no foradar-ne la pell, la salpebrarem i li posarem un rajolí d’oli.
La courem durant 3 minuts al microones i la reservarem.
Pelarem els tomàquets, els hi traurem les llavors i els tallarem a trossos petits.
Amb una cullera traurem la carn de les albergínies i la barrejarem amb els tomàquets i els formatges, ho salpebrarem i reomplirem les albergínies amb aquesta barreja. Les gratinarem al forn fins que el formatge sigui fos.
Abans de servir-ho ho regarem amb oli d’oliva i ho servirem calent.
Em van quedar boníssimes, moltes gràcies! 🙂
Moltes gràcies Núria , estic encantada de que et quedés tan bo.