Canelons d’espinacs

Canelons d'espinacs

Canelons d'espinacs

Dificultat: mitjana (força elaborat)

Ingredients per 6 persones

  • 20 Plaques de canelons
  • 1 Kg. d’espinacs (congelats)
  • 1 Tall de formatge rocafort
  • 1/4 de nata líquida
  • Pinyons i panses (opcional)
  • Oli i sal

Preparació

Es bullen els espinacs amb aigua i sal, segons les instruccions. S’escorren bé premsant tota l’aigua. Es posen a la paella amb una mica d’oli i s’hi afegeixen les panses i els pinyons. Quan passen uns minuts s’hi afegeix el tall de formatge rocafort trocejat, a continuació la nata líquida i es va remenant fins que quedi tot ben lligat.

Bulliu les plaques de canelons tal com posa al paquet. I ja els podeu omplir amb els espinacs, a sobre s’hi posa la beixamel i el formatge ratllat pel damunt i ja els podeu posar a gratinar al forn.

I també hauries de tastar...
  • Per fer la salsa, poseu 4 o 5 grans d'all pelats junt amb 4 pebrots del piquillo i poseu-los amb oli en una paella durant uns minuts....

  • En una plàtera pel forn hi posarem una mica de beixamel al fons, al damunt anirem alternant plaques de pasta i del farciment d'espinacs i ànec....

  • Treus totes les espines del peix i junt amb les verdures ho xafes tot. Ho poses en una paella amb un tall de mantega i nata líquida, i fas que vagi bullint tot remenant, tot afegint-hi nata fins que quedi...

  • Bullirem els espinacs i els escorrerem bé; les gambes , que poden ser congelades, les descongelarem i tallarem a trossos petits. Triturarem les varetes de cranc junt amb la nata líquida....

  • Tallarem el bacó a trossos petits i el sofregirem amb oli, afegirem les panses i pinyons, li donarem un parell de voltes i a continuació posarem els espinacs....

Deixa un comentari