Dificultat: fàcil
Ingredients
- 1 Kg. Pomes
- 250 g. Sucre
Preparació
Es pelen i es treu el cor de les pomes, es fan a trossos, es posa el sucre per sobre i es deixa reposar 4 o 5 hores per tal que el sucre es desfaci i faci suc.
Es posa a foc lent tot remenant fins que la poma s’estovi i canvii de color i llavors es tritura amb una batedora.
Per conservar-la es posa amb pots de vidre ben tapats i es deixen bullir 20 minuts al bany maria.
En funció de la dolçor de la fruita hi posarem més o menys sucre.
Holaaaa,
voldria saber quina quantitat en surt d’aquesta recepta ! Merciiii
Hola Lou, disculpa el retard, però com que son festes no m`he connectat,doncs en surten 3 pots de 1/4 més o menys.
Salut i Bon Any!
Em podria dir quina classe de pomes són més edecuades per fer aquesta melmelada?
Moltes gràcies!!
Hola Neus, disculpa el retard, les més adequades són las golden, tot i que també és pot fer amb altres com les gala .
Salutacions!!!