Amanida de seques

Amanida de seques

Amanida de seques

Dificultat: fàcil

Ingredients per 6 persones

  • 2 Pots de seques
  • 1 Pebrot vermell
  • 2 Cebes tendres
  • 3 Tomàquets vermells i pelats
  • 6 Cogombrets amb vinagre
  • Tonyina amb oli
  • Olivada
  • Olives al gust
  • Sal, oli i vinagre

Preparació

Escorres les seques, les passes per aigua, i talles totes les verdures petites. Ho ajuntes tot i hi poses la tonyina, les olives i una mica d’olivada diluïda amb oli.

Ho amaneixes amb sal, un rajolí de vinagre i força oli. Barreja-ho tot bé i t’ho menjes fresquet de la nevera.

I també hauries de tastar...
  • Escorres i passes per aigua les llenties. Talles el pebrot, la ceba, els tomàquets, la pastanaga, els cogombrets i les anxoves tot ben petit. Ho barreges amb les llenties junt amb la tonyina, la tàpera...

  • Anirem tallat-ho tot a trossos petits, les verdures, les olives i els palets de cranc. Afegirem la tonyina i ho amanirem amb sal, una mica (molt poc) de vinagre i força oli. Si us agrada també s'hi pot...

  • En una paella amb 4 o 5 cullerades d'oli saltejarem les bledes, amb els mongetes i l'all trinxat durant uns 4 o 5 minuts com a molt...

  • Enfarinarem el bacallà i el fregirem amb oli abundant fins que estigui ros, i el posarem en una cassola....

  • Bullirem les mongetes verdes, si són rodones millor (també poden ser de pot); les escorrerem i reservarem. Picarem la ceba, el tomàquet, el pebrot i les olives a trossos petits i ho barrejarem amb les...

2 Responses to “Amanida de seques”

  1. tastadora ha dit:

    fàcil i boníssim! la primera recepta que provo i ben segur que no la última.
    gran descobriment aquesta web

  2. bonplat ha dit:

    Encantada que t’agradin les meves amanides, ara amb la caloreta de l’estiu n’anirem posant unes quantes més 😉

Deixa un comentari