Dificultat: el·laborada
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Arròs
- 1/4 de Conill
- 1 Sèpia
- 8 Gambes
- 1 Ceba
- 1/2 Pebrot vermell
- 1 Carxofa
- Espàrrecs verds o de marge
- 4 Alls
- 4 Cullerades de tomàquet fregit
- Brins de safrà
- 1 Raig de vi blanc o brandi
- 1 l. Brou de peix
- Sal i oli
Preparació
Tallarem el conill a trossos petits, si és la cap de costelles, cap i fetge millor; també netejarem i tallarem la sèpia i ho posarem a la paella amb oli a sofregir deixant-ho uns 5 minuts a foc suau, ho regarem amb un raig de vi blanc o brandi. Quan s’hagi evaporat afegirem totes les verdures que ja haurem tallat a trossos petits i ho salarem, a continuació ho fregirem 5 minuts més i hi afegirem l’arròs tot donant-li un parell de voltes. Ja podrem posar el brou prèviament escalfat.
Picarem el sabrà al morter, i junt amb una mica d’aigua ho tirarem a la paella.
El temps de cocció va en funció del tipus d’arròs; és molt important que bulli tota la paella per igual, per això lo ideal seria coure-la a dins del forn.