Dificultat: mitjana
Ingredients per 4 persones
- 400 g. Arròs
- 200 g. Bacallà dessalat
- 50 g. Cansalada
- 1/2 Pebrot verd
- 1/2 Pebrot vermell
- 4 Tomàquets
- 1 Ceba
- 2 Grans d’all
- 1 l. Brou de peix
- 2 Bris de safrà
- Julivert cisellat
- Sal i oli
Preparació
Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem. A continuació tallarem totes les verdures a trossos petits i les saltejarem a la cassola amb aquest ordre: primer la ceba i l’all, després els pebrots i a continuació els tomàquets ratllats. Afegirem l’arròs i també el sofregirem amb la resta d’ingredients.
Farem bullir el brou de peix i l’afegirem a la cassola junt amb la cansalada i el bacallà. Ho courem a foc viu durant 15 minuts, li espolsarem el julivert i rectificarem la sal si cal. Ho deixarem reposar 5 minuts abans de servir-ho.
Quan és temps de carxofes, 3 o 4 li van molt bé, com també un grapadet de pèsols.
Caram quin arrosset més ben fet. Bona idea allò de posar-hi cansalada i bacallà. No hi hauria pensat mai!
Un petó!
Espero que si ho proves em diguis que tal t’ha quedat.
Una abraçada.
Queda molt bo sempre. I és molt senzill de fer. Jo el tinc integrat en els menús habituals de casa meva des de fa molts anys, juntament amb altres plats teus. Moltes gràcies per aquest receptari, tan casolà, senzill de fer i bo.
Moltes gràcies pel teu comentari, encantada de poder-te ser útil amb les meves receptes.
Salutacions