Dificultat: fàcil
Ingredients per 4 persones
- 250 g. Pasta
- 1/2 Pebrot vermell
- 1/2 Ceba
- 10 Olives
- 1 Poma
- 200 g. Formatge
- Anous trencades
Per la vinagreta
- 1 Part de vinagre de Mòdena per 3 d’oliva
- Balsàmic
- Salsa de soja
- Sal i pebre
Preparació
Bullirem la pasta segons instruccions. Una vegada cuita la passarem per aigua freda i la reservarem.
Tallarem la poma i totes les verdures a trossos petits, el formatge a quadrets, i junt amb les anous ho barrejarem amb la pasta.
Prepararem la vinagreta emulsionant bé tots els ingredients i amanirem la pasta generosament. Per últim, i això va a gust de cadascú, ho regarem amb olivada.
Us he descobert avui. Espero que em resoldreu moltes vegades un plat diferent. Gràcies.
Moltes gràcies pel teu comentari, ens encantara poder-te ser útil.
Bones festes!!!!