Dificultat: el·laborat
Ingredients per 2 persones
- 160 g. Arròs
- 1 Carxofa
- 4 Xampinyons
- 1 Ceba
- 4 Espàrrecs verds
- 1 Cullerada de tomàquet
- All i julivert
- 1/2 l. Aigua
- Oli, sal i pebre
Preparació
Tallarem totes les verdures petites. Primer sofregirem la ceba i tot seguit anirem posant la resta de verdures: l’escarxofa, els espàrrecs, els xampinyons, l’all i julivert i per últim el tomàquet.
L’arròs el farem sofregir una mica junt amb les verdures i ho salpebrarem. Afegirem l’aigua calenta deixant que es cogui fins que se l’hagi begut tota rectificant de sal si cal.
Veig que no hi has posat safrà… potser per a detacar més la color de les verdures?
Té molt bona pinta!
Doncs sí Xavier, ja que considero que el safrà en pols només li dona color, i el safrà en rama l’acostumo a posar amb les calderetes, paelles o altres guisats amb peix.
(i quan ens l’hem cruspit tenia molt bon gust 😉 )