Cassoleta d’arròs amb bacallà i verdures

Cassoleta d'arròs amb bacallà i verdures

Cassoleta d’arròs amb bacallà i verdures

Dificultat: elaborada

Ingredients per 4 persones

  • 250 g. Arròs
  • 800 ml. Brou de peix o de verdures
  • 2 Lloms de bacallà dessalat
  • 2 Carxofes
  • 1 Porro
  • 1 Pastanaga
  • 1/4 Pebrot vermell
  • 1 Ceba
  • 6 Xampinyons
  • 4 Cullerades soperes de tomàquet fregit
  • Sal i oli

Preparació

Tallarem totes les verdures a trossos petits i les posarem amb oli a sofregir a la paella.

El bacallà l’esmicolarem i quan el sofregit sigui tou li afegirem, ho deixarem coure fins que s’hagi begut l’aigua de va deixant, tot seguit hi posarem l’arròs, ho barrejarem durant un minut i li afegirem el brou calent. Comprovarem el punt de sal ja que el bacallà i el brou ja en porta. Quan s’hagi begut tot el suc ja serà cuit.

I també hauries de tastar...
  • Tallarem la cansalada a daus i la daurarem en una cassola amb oli, un cop rossa la retirarem i reservarem. Amb el mateix oli sofregirem el bacallà esmicolat i també el reservarem....

  • Sofregirem la ceba i el gra d'all trinxat, quan es comenci a estovar hi posarem el bacallà tallat a trossos deixant que sofregeixi tot junt 2 o 3 minuts...

  • Tallarem la ceba petita, la posarem en una cassola al foc amb el mateix oli de fregir el bacallà i deixem que s'enrosseixi. Afegirem els bolets i els saltejarem fins que s'evapori l'aigua que deixen anar....

  • Tallarem totes les verdures petites. Primer sofregirem la ceba i tot seguit anirem posant la resta de verdures: l'escarxofa, els espàrrecs, els xampinyons, l'all i julivert i per últim el tomàquet....

  • Poses la ceba tallada petita amb una paella amb oli. Quan s'estovi hi afegeixes les gambetes i les salteges....

Deixa un comentari