Macarrons amb bacallà

Macarrons amb bacallà

Macarrons amb bacallà

Dificultat: mitjana

Ingredients per 4 persones

  • 350 g. Macarrons
  • 1 Tall de llom de bacallà
  • 1 Ceba
  • 2 Grans d’all
  • 200 g. Tomàquet fregit
  • Sal i oli

Preparació

Bullirem els macarrons i els reservarem. Dessalarem el bacallà (o també el podem comprar al punt de sal), li traurem la pell i l’esmicolarem ben petit procurant que no quedi cap espina.

Farem un sofregit amb la ceba i els alls tallats petits i quan sigui tou afegirem el bacallà. Deixarem que redueixi, i quan s’hagi begut l’aigua el sofregirem tot remenant fins que s’hagi desfet, a continuació posarem el tomàquet fregit i els macarrons. Ho barrejarem tot ben barrejat i ja ho posem servir.

I també hauries de tastar...
  • Fem un sofregit amb l'oli, la pastanaga i el porro tallats petits. Quan comenci a enrossir-se hi afegim els espàrrecs i les gambes tot tallat....

  • Bullirem els macarrons al dente, els escorrerem i reservarem. Netejarem i tallarem els rovellons a trossos....

  • En una plàtera pel forn hi posarem els macarrons i el sofregit tot ben barrejat, per sobre la beixamel i el formatge ratllat, i ja ho podem gratinar al forn....

  • Rentarem bé els bolets, els tallarem a trossos i els saltejarem durant 3 minuts junt amb l'oli, l'all trinxat i un polsim de sal....

  • Sofregirem la ceba i els alls i hi afegirem el bacallà ben espremut deixant que redueixi l'aigua; a continuació posarem les patates tot remenant....

Deixa un comentari